Osta väh. 49 €:lla - saat ilmaisen toimituksen

Zeo Oil-Chem Spill Cleaner 20Kg

Zeo Oil-Chem Spill Cleaner 20Kg

35.00 € 35.00 € 35.0 EUR

In stock


Merkki: Gordes Zeolite

Pakkaus: 20 Kg

Tuotekuvaus

Zeo Oil-Chem Spill Cleaner

Puhdistusjauhe, joka puhdistaa tehokkaasti öljy-, kemikaali- ja nestevuodot. Imee myös haitallisia kaasuja ilmasta. Erittäin nopea ja hyvä imukyky. Turvallinen käyttää sisä- ja ulkotiloissa. Helppo ja siisti käyttää sekä korjata pois. Tuote sisältää ainoastaan luontaisia mineraaleja, täysin ilman kemikaaleja. Se on 100% luontoystävällinen ja turvallinen.

Käyttöalueita esim. ruokateollisuus, metsäteollisuus, metalliteollisuus, korjaamot, varastot ja myymälät, kuljetus ja muut teollisuuden alat. Aine imee nesteet (öljy, bensiini, diesel, lentopetroli), maalit (öljy-, vesi- ja epoksivärit), kemikaalit (hapot, emäkset, glykoli), ruumiineritteet (veri, virtsa, oksennus) ja jättämättä jälkiä siivotulle alueelle

Käyttö: Kaada aluksi riittävä määrä puhdistusjauhetta vuodon reunoille, jonka jälkeen levitä koko alueen pinnalle kerrostuman muodostamiseksi. Sitoessaan vuotanutta ainetta, puhdistusjauhe alkaa paakkuuntua. Käytä kauhaa, lapiota tai harjaa ja sekoita, kunnes vuotanut aine on täysin imeytynyt ja kuivunut. Hävitä imeytetty jauhe normaalisti muun kiinteän öljyisen jätteen mukana.

Lämpöstabiilisuus: jopa 840 ° C
Sulamispiste: 1150 ° C
Rakeiden koko: 0,2 - 1 mm, pölytön

Imee seuraavia haitallisia kaasuja:
CO, CO2, SO2, H2S, NH3, HCHO, Ar, O2, N2, H2O, He, H2, Kr, Xe, CH2OH