Osta väh. 49 €:lla - saat ilmaisen toimituksen

Nat-Min 9000

Nat-Min 9000

54.00 € 54.00 € 54.0 EUR

In stock


Merkki: Gordes Zeolite

Pakkaus: 25 Kg

Raekoko: 200μm

Tuotekuvaus

Nat-Min 9000 on luontainen rehun lisäaine, jonka vaikuttava aine on sedimenttiperäinen klinoptiloliitti. Tuote sopii kaikille eläinlajeille, kuten naudoille, sioille, lampaille, hevosille, turkiseläimille ja myös lemmikeille.

Tuotteen käyttö osana eläinten rehua varmistaa irtonaisen rehun varastoinnin, käsittelyn ja kuljetuksen aikana. Paakkuuntumisenestovaikutus mahdollistaa rehun vapaasti virtaavan ilman kokkareita, sillä se vähentää yksittäisten rehuhiukkasten taipumusta kiinnittymiseen. Rehun valmistusprosessin aikana jauhe imee rehujen sisältämää kosteutta, jolloin rehun tilavuus ja paino pienenevät. Tuotteen lisäämisen jälkeen rehu on paremmin muotoiltavaa, kuivaa ja löysää erilaisiin ruokintaprosesseihin sopivaksi.

Tuotteen kosteutta imevä ominaisuus vähentää kosteutta varastoinnin aikana vähentäen homehtumisen riskiä.

Jauheesta voi myös tehdä tahnan ulkoiseen hoitoon, jolloin jauhetta sekoitetaan pieneen määrää vettä ja levitetään kutiseviin tai rupisiin kohtiin.

Sedimenttiperäinen klinoptiloliitti (luontainen zeoliittiryhmään kuuluva mineraali) on hyväksytty käytetäväksi kaikille eläinlajeille rehujen lisäaineryhmissä: teknologiset lisäaineet ja funktionaalisiin ryhmiin sidonta-aineet ja paakkuuntumisenestoaineet. (EU-komissio N:o 651/2013). Klinoptiloliitti on hyväksytty myös luomutuotantoon lisäaineena 1g568. (EU-komissio N:o 889/2008)

Klinoptiloliitti luokitellaan rehun lisäaineeksi, eikä sen pitoisuus saa ylittää 10g/rehukilo.

Tuote on Fami-QS ja GMP -sertifioitu ja sopii luomutuotantoon. Klinoptiloliitti ei kuulu Eläinten Terveys ETT ry:n positiivilistatoiminnan piiriin, koska sen ei katsota aiheuttavan salmonellariskiä.

Lisäaine on kemiallisesti stabiili ja inertti kaikille tärkeille rehun ravintoaineille.