Osta väh. 49 €:lla - saat ilmaisen toimituksen

Nat-Min 9000

Nat-Min 9000

49.00 € 49.00 € 49.0 EUR

In stock


Merkki: Gordes Zeolite

Pakkaus: 25 Kg

Raekoko: 200μm

Tuotekuvaus

Nat-Min 9000 on luontainen rehun lisäaine, jonka vaikuttava aine on sedimenttiperäinen klinoptiloliitti. Tuote sopii ja on turvallinen kaikille eläinlajeille, kuten naudoille, sioille, lampaille, hevosille ja myös lemmikeille.

Tuotteella on merkittävä vaikutus eläinten hyvinvointiin, sillä klinoptiloliitti parantaa rehun ominaisuuksia ja tehostaa ravintoaineiden imeytymistä. Paremmin sulavalla rehulla saadaan rehun hyötysuhdetta nostettua jo pienillä klinoptiloliitin lisäysmäärillä ravintoon. Nat-Min 9000 ei menetä tehoaan vatsahappojen vaikutuksesta ja se sopii esimerkiksi eläimille, joille liian hapan pH:n aiheuttaa ripulia. 

Klinoptiloliitti sisältää mm. piitä ja luonnon silikaatteja, jotka parantavat luiden, sarveisaineksen sekä karvan kasvua ja laatua. Se myös puhdistaa elimistöä epäpuhtauksista ja kuona-aineista.

Jauheesta voi myös tehdä tahnan ulkoiseen hoitoon, jolloin jauhetta sekoitetaan pieneen määrää vettä ja levitetään kutiseviin tai rupisiin kohtiin.

Sedimenttiperäinen klinoptiloliitti (luontainen zeoliittiryhmään kuuluva mineraali) on hyväksytty käytetäväksi kaikille eläinlajeille rehujen lisäaineryhmissä: teknologiset lisäaineet ja funktionaalisiin ryhmiin sidonta-aineet ja paakkuuntumisenestoaineet. (EU-komissio N:o 651/2013). Klinoptiloliitti on hyväksytty myös luomutuotantoon lisäaineena 1g568. (EU-komissio N:o 889/2008)

Klinoptiloliitti luokitellaan rehun lisäaineeksi, eikä sen pitoisuus saa ylittää 10g/rehukilo.

Tuote on Fami-QS ja GMP -sertifioitu ja sopii luomutuotantoon. Klinoptiloliitti ei kuulu Eläinten Terveys ETT ry:n positiivilistatoiminnan piiriin, koska sen ei katsota aiheuttavan salmonellariskiä.