Osta väh. 49 €:lla - saat ilmaisen toimituksen

Nat-Min 9000 hevosille

Nat-Min 9000 hevosille

49.00 € 49.00 € 49.0 EUR

In stock


Merkki: Gordes Zeolite

Pakkaus: 25 Kg

Raekoko: 200μm

Tuotekuvaus

Nat-Min 9000 sopii erityisesti allergioihin taipuvaisille ja ihoärsytyksestä kärsiville hevosille, tukee myös ripulin, kaviokuumeen, mahahaavojen tai hiekkaähkyjen vaivaamien hevosten hoitoa. Tehostaa karvan, kavioiden, vahvan luuston, nivelten sekä sidekudosten kasvua nuorilla ja aikuisilla. Keventää kehon myrkkykuormitusta, vahvistaa elimistöä ja kasvattaa yleiskuntoa. 

Nat-Min koostuu vulkaaniperäiseltä alueelta louhitusta saviperäisestä silikaattimineraali klinoptiloliitista, joka on luonnonmukainen savimineraali ja tunnetaan myös luontaisena zeoliittina. Sen huokoinen rakenne sitoo elimistöstä myrkkyjä, kuten homemyrkkyjä ja toksiineja, vapaita radikaaleja, raskasmetalleja ja muita haitta-aineita itseensä. Myrkkyjä sitoneet mineraalit eivät imeydy elimistöön vaan poistuvat elimistöstä lannan mukana. Elimistö puhdistuu myrkyistä ennen kuin haitta-aineet päätyvät vereen. Mineraalin korkea katioininvaihtokapasiteetti ja negatiivisesti varautuneet ionit auttavat pitämään happo-emäs -tasapainon vakaana vähentäen ripulia ja ähkyjä. Se ei menetä voimaansa vatsahappojen vaikutuksesta. Tervehdyttäessään suolistoa se helpottaa ruoansulatuskanavan ongelmista johtuviin käyttäytymisvaivoihin, kuten puun-, hiekan- ja maansyöntiin.

Klinoptiloliitti parantaa syödyn rehun rakennetta, hidastaen rehun läpimenoa ja tehostaa ravinto-aineiden imeytymistä. Se sisältää myös elimistölle tärkeitä luonnon silikaatteja. Savihiukkasten laaja, huokoinen pinta tarjoaa ihanteellisen elinympäristön hyville suolistobakteereille, jotka edistävät ruoansulatusta ja täten vitamiinien sekä ravintoaineiden imeytymistä koko elimistössä. Luontainen sisäloisten vähentäjä ilman resistenssin vaaraa.

Annostus:
Ponit: 20-30g /päivä
Hevoset  40-50 g/päivä

Klinoptiloliitti luokitellaan rehun lisäaineeksi, eikä sen pitoisuus saa ylittää 10g/rehukilo.

Pakkauskoko 25 kg, joka riittää 50g päiväannoksella 500 päivää. 50 grammaa vastaa 0,5 dl tuotetta. Rehun säilyvyys viisi vuotta pakkauspäivästä.

Tuote on Fami-QS ja GMP -sertifioitu ja sopii luomutuotantoon.