Osta väh. 49 €:lla - saat ilmaisen toimituksen

Nat-Min 9000 näytepakkaus

Nat-Min 9000 näytepakkaus

0.00 € 0.00 € 0.0 EUR

In stock


Nat-Min 9000 näytepakkaus


Tuotekuvaus

Tilaa ilmainen näytepakkaus ja testaa käytännössä.

Nat-Min 9000 on luontainen rehun lisäaine, jonka vaikuttava aine on sedimenttiperäinen klinoptiloliitti. Tuote sopii kaikille eläinlajeille, kuten naudoille, sioille, lampaille, vuohille, hevosille, siipikarjalle ja myös lemmikeille, kuten koirille, kissoille, kaneille...

Tuotteella on merkittävä vaikutus eläinten hyvinvointiin, sillä klinoptiloliitti parantaa rehun ominaisuuksia ja tehostaa ravintoaineiden imeytymistä. Paremmin sulavalla rehulla saadaan rehun hyötysuhdetta nostettua jo pienillä klinoptiloliitin lisäysmäärillä ravintoon. Nat-Min 9000 ei menetä tehoaan vatsahappojen vaikutuksesta ja se sopii esimerkiksi eläimille, joille liian hapan pH:n aiheuttaa ripulia. 

Klinoptiloliitti sisältää mm. piitä ja luonnon silikaatteja, jotka parantavat luiden, sarveisaineksen sekä karvan kasvua ja laatua. Se myös puhdistaa elimistöä epäpuhtauksista ja kuona-aineista.

Jauheesta voi myös tehdä tahnan ulkoiseen hoitoon, jolloin jauhetta sekoitetaan pieneen määrää vettä tai perusvoidetta ja levitetään kutiseviin tai rupisiin kohtiin.

Klinoptiloliitti luokitellaan rehun lisäaineeksi, eikä sen pitoisuus saa ylittää 10g/rehukilo. Kysy tarvittaessa oikea annostus eri eläinlajeille. Näytepakkauksen paino n. 250 g.

Näytemäärä max. 1 kpl / tilaus.